Ölpodden

I slutet av Augusti anordnades Brewskival för andra året i rad i Helsingborg. En ölfestival som vuxit så det knakar, nu med 5000 sålda biljetter och 74 bryggerier från världen över. CC var självklart på plats för att ta pulsen och blev minst sagt tagen av stämningen, ölen och människorna. Avsnittet är fullproppat med härliga bryggerimöten. De smakas öl, pratas favoriter och vi får höra vilken öl som ska vara med på en rider. Vi reder även ut vad som skiljer en ölfestival från en ölmässa. Avsnittet avslutas på "Hungover day" med initiativtagaren Marcus Hjalmarsson från Brewski.

 

Gäster i programmet: Andrea Dell'Olmo från Vento Forte, Fredrik Philqvist från Nynäshamns Ångbryggeri, Justin Clark från Cigar City Brewing Co, Nikola Sarcevic från Mikrofonbryggeriet, Nicolai Gyllström från RÅÅ Bryggeri, Ryan Morrow från Collective Arts, Magnus Svensson från Benchwarmers Brewery och Marcus Hjalmarsson från Brewski.

 

Glöm inte heller att ta chansen att träffa "CC"  på Stockholm Beer & Whisky Festival i helgen. Där kör han sin Ölsafari som är ett härligt sätt att navigera sig igenom öldjungeln.

Ett stort tack till Carlsberg Sverige för att ni gör podden möjlig.

Mycket nöje!

Direct download: Brewskival_2017.mp3
Category:general -- posted at: 6:05pm CEST