Ölpodden

Vi har varit igång i över två år! För att summera tiden och avsnitten som gått så har vi sammanställt några av godbitarna från Ölpoddens historia. Följ med på en resa tillbaka till första avsnittet och ta del av guldklimpar fram till idag. Allt modererat av vår käre CC!

Direct download: nyrskarameller_Frdig1.mp3
Category:general -- posted at: 1:00am CEST

Malt & Malt-podden skulle det här avsnittet också kunnat heta.  Det är nämligen gjort tillsammans med våra maltvänner på Whiskypodden, ”Doktorn” Carl Lönndahl och ”Professorn” Johan Tanner. I avsnittet pratas det om öl och whiskys likheter och skillnader, det diskuteras trender och fenomenet experter. Professorn berättar hur de druckit destillerad öl i Norge och CC bjuder på en Glenfiddich-specialare. CC och Professorns öl- och Whiskykunskaper sätts på prov när Doktorn sätter ihop en julbords-pairing med en tvist. Avslutningsvis diskuteras julklappstips. Mycket nöje!

Direct download: lpodden_mter_Whiskeypodden.mp3
Category:general -- posted at: 12:30am CEST

Matbloggspriset

Matbloggspriset är Sveriges äldsta bloggpris som delas ut varje år på Mitt Kök-mässan i Älvsjö. Den 10 november kröntes Årets vinnare med eftermingel på Nya Carnegie Bryggeriet. CC passade på att ta fram inspelningsutrustningen och snacka med några av årets stjärnor, tidigare pristagare och jurymedlemmar.

Gäster i programmet: Kinna Jonsson och Ylva Vitorovic arrangörer bakom matbloggspriset. Gustav Johansson som driver bloggen ”Jävligt gott” som prisades i kategorin ”Folkets val”. Diana Dontsova som har bloggen ”By Diadonna” som prisades för ”Årets foto”.  Robert Kwok som driver ”Robbans bästa” & Karin Bernfalk som har bloggen ”Bagerskan”. De båda tidigare prisvinnare och i år gästjurymedlemmar. Sista ut är Vinbloggaren Magnus Reuterdal bakom Aqua Vitae som var jurymedlem i Årets tävling.

Mycket nöje!

Direct download: Matbloggspriset.mp3
Category:general -- posted at: 4:00am CEST

1